Asahi Menu

Elevate – beyond the expected

Fyra rätter att kombineras med Asahi Super Dry 0,0%

Steak Tartare: sotad carpaccio

En klassiker i ny tappning. Rostad och sotad efteråt. Textur och syra.

  • Hackad rostbiff
  • Kewpie-majonnäs. Picklad lök
  • Två sorters vinäger: ris och champagne
  • Picklad rättika
  • Friterad vitlök. Carpaccio
  • Glaserad ostronsås
  • Avruga-kaviar. Lotusrotchips
  • Sesamdressing med druvkärneolja

165 SEK

Tataki: Renfilé, satay

Smakexplosion. Såserna lyfter de naturliga ingredienserna. Krispig och uppfriskande.

  • Strimlad rättika och grön papaya
  • Sataysås. Rostade sesamfrön
  • Halstrade skivor av renfilé
  • Vitlöksblomma
  • Omgiven av nuoc cham och jalapeño-olja

160 SEK

Arancini: Grön curry-majonnäs, torkad svart lime

Mat för själen omdefinierad. Traditionella smaker förfinade till en överraskande njutning.

  • Grön curry-majonnäs med lime
  • Arancini - friterad risotto med Parmesan, Brie de Meaux och mozzarella
  • Parmigiano Reggiano
  • Purjolöksaska
  • Pulveriserad torkad svart lime

140 SEK

Arktisk fjällröding: Grillad Sandefjordsås, forellrom

En klassisk rätt, helt omvandlad genom oväntade metoder och smakkombinationer.

  • Vattenkastanj
  • Grillad salladslök, marinerad i Ponzu
  • Friterad vitlök
  • Grillad och ångad röding, kryddad med shichimi togarashi
  • Rökta forellrom
  • Avruga-kaviar
  • Gräslök
  • Vid sidan om: grillad Sandefjordsås med yuzujuice, blandad med sobrasadaolja

245 SEK

Avsmakningsmeny

Komplett meny med alla fyra rätter

550 SEK