Asahi Menu
Elevate – beyond the expected
Fyra rätter att kombineras med Asahi Super Dry 0,0%
Steak Tartare: sotad carpaccio
En klassiker i ny tappning. Rostad och sotad efteråt. Textur och syra.
- Hackad rostbiff
- Kewpie-majonnäs. Picklad lök
- Två sorters vinäger: ris och champagne
- Picklad rättika
- Friterad vitlök. Carpaccio
- Glaserad ostronsås
- Avruga-kaviar. Lotusrotchips
- Sesamdressing med druvkärneolja
165 SEK
Tataki: Renfilé, satay
Smakexplosion. Såserna lyfter de naturliga ingredienserna. Krispig och uppfriskande.
- Strimlad rättika och grön papaya
- Sataysås. Rostade sesamfrön
- Halstrade skivor av renfilé
- Vitlöksblomma
- Omgiven av nuoc cham och jalapeño-olja
160 SEK
Arancini: Grön curry-majonnäs, torkad svart lime
Mat för själen omdefinierad. Traditionella smaker förfinade till en överraskande njutning.
- Grön curry-majonnäs med lime
- Arancini - friterad risotto med Parmesan, Brie de Meaux och mozzarella
- Parmigiano Reggiano
- Purjolöksaska
- Pulveriserad torkad svart lime
140 SEK
Arktisk fjällröding: Grillad Sandefjordsås, forellrom
En klassisk rätt, helt omvandlad genom oväntade metoder och smakkombinationer.
- Vattenkastanj
- Grillad salladslök, marinerad i Ponzu
- Friterad vitlök
- Grillad och ångad röding, kryddad med shichimi togarashi
- Rökta forellrom
- Avruga-kaviar
- Gräslök
- Vid sidan om: grillad Sandefjordsås med yuzujuice, blandad med sobrasadaolja
245 SEK